IWETHEY v. 0.3.0 | TODO
1,095 registered users | 0 active users | 0 LpH | Statistics
Login | Create New User
IWETHEY Banner

Welcome to IWETHEY!

New KILL even WW 'General Filter'
Get box.

Killing the URL, size and various others - no dice.
So i cancelled the box. Got this error message:

""""

Site Error


An error was encountered while publishing this resource.


Unauthorized



You are not authorized to access this resource.
<!--
Traceback (innermost last):
File /usr/local/dev/zope/lib/python/ZPublisher/Publish.py, line 223, in publish_module
File /usr/local/dev/zope/lib/python/ZPublisher/Publish.py, line 187, in publish
File /usr/local/dev/zope/lib/python/ZPublisher/Publish.py, line 162, in publish
File /usr/local/dev/zope/lib/python/ZPublisher/BaseRequest.py, line 463, in traverse
File /usr/local/dev/zope/lib/python/ZPublisher/HTTPResponse.py, line 588, in unauthorized
Unauthorized: (see above)
""""

Then started adding back-in the filters:
Got them restored to nominal - and I STILL could get login box and did - as here.

And now - for now? - it works, at least the options and "Logged In" messages are there.

This phenom is *ONLY* here. Can't log-out (?) but I'll see later if it reproduces
:[ :-( :-| :-) \ufffd %^#*^@ Boolean nondeterminate ___
New OK - this works:
WW off entirely, to login - then on. 'Least worked today.

Sorry about the soap opera - but maybe if it comes up again with the filtering crowd (?) "turn-off to login" might be a good clue in Intro forum..

Maybe Zope is more anal-retentive about needing to have the forcible.framus/ID virgo intacta :-)


Ashton
less cranky when the workaround doesn't need a recompile and a dongle..
     TEST of the persistence of vision - (ashton2) - (4)
         OK the Tecra logs in normally - (Ashton) - (3)
             THIS time the naked E-500 - (ashton2) - (2)
                 KILL even WW 'General Filter' - (ashton2) - (1)
                     OK - this works: - (Ashton)

It was a good party...
28 ms